Японська локшина. Рамен на кожен день

умови доставки:
щодня: з 11 до 22
+380997017966
Наші вушка радо приймуть ваші замовлення
та якомога швидше доставлять їх. Доставка Подолом безкоштовна на суму від 350 грн. До 350 грн - вартість доставки становить 50 грн.

По Києву: за тарифами служби таксі \ на суму від 800 грн - безкоштовно.

як ми готуємо:
бульйони
ми варимо бульйони тільки з фермерського м'яса. Чінтан - це легкий бульйон, що вариться до 12 годин. Пайтан - це щільний, емульсифікований бульйон, який готується до 18 годин.
До кожного рамену ми також додаємо бульйон хондаші, який готуємо до доби з японської риби
локшина
нашу локшину ми вимішуємо на японському обладнанні самотужки з чотирьох видів муки та додаванням алкаідної води. Тому локшина лужна та корисна, допомагає відновленню рН балансу організму. Японці та китайці називають лужну локшину "локшиною довголіття" та смакують її майже щодня
мотодаре і арома
ключовий соус, який ми додаємо до кожного рамену. Японці створили мотодаре, щоб підкреслити та розкрити смакові властивості продуктів (умамі). Ми варимо мотодаре з японської рибки та соусів. Готується та настоюється мотодаре 1,5 тижні.
Аромамасла з часнику, імбиру та рибки ми також робимо на нашій кухні протягом тижня
чашу та топінги
хтось любить курочку, хтось свинину, а хтось не їсть м'ясо у рамені. Тому чашу (м'ясо) ми додаємо на вибір кожного гостя. Також у рамен йдуть базові топінги: мариноване яєчко, норі, мікрогрін та нарутомакі (крабова паличка з Японії). Ще ви можете за смаком додати бамбук, японську тикву, кукурудзу, гриби муер, тощо
Ми не кладемо глутамат або інші підсилювачі смаку. Умамі досягаємо завдяки додаванню у страви власноруч витриманих аромамасел, екстрактів з риби, водоростей, тощо.

Made on
Tilda